Ktoś z kolegów mógłby zaproponować lepsze rozwiązania ?
Ja proponuję takie rozwiązanie:
Jezdnia dla samochodów,chodnik dla pieszych.Wkraczanie na nie swoje terytorium obwarowane szczegółowo opisanymi warunkami typu: Kierowca warunkowo wjeżdża na chodnik,jeśli dla pieszego zostaje 1,5 m przejścia,pieszy wchodzi na jezdnię w oznakowanych miejscach po upewnieniu się,że przejdzie bezpiecznie,a nie wlezie jak krowa prosto pod koła.
Czyli w sumie w porównaniu z obecnym stanem prawnym to nie proponujesz jakichś szalonych zmian dzisiaj też pieszy ma obowiązek upewnić się, że może jak chce przejść przez jezdnię, ale to teoria - praktyka jaka jest wszyscy wiemy...
Planuje założyć wnętrze z l&k i mam pytanie.Czy wszystkie wnętrze l&k miały taki sam kolor?
Głównie chodzi mi o plastiki bo jak przeglądam fotki to na jednych są te plastiki zółte a na drugich kremowe Chyba ze jedno było z lampą a drugie bez ?
Były kremowe (większość) i czarne.
Te dwa zdjęcia które wrzuciłeś to ten sam odcień, tylko jeden zrobiony z lampą i w innych warunkach oświetleniowych.
Na mojej ulicy parkuje taka LKa z kremowym wnętrzem - strasznie na nie choruję, jest piękne, do mojej czarnej kombicy by pasowało idealnie :twisted:
bosss były dwa kolory czarny i ten kremowy... na zywo szczerze mnie nie powalil jak miałem anglika...
ale jak bedziesz zmienial to jestem chetny na twoje czarne plastiki :szeroki_usmiech
Komentarz